Daniel Lilltveit Berge er en erfaren og engasjert fysioterapeut med høy kompetanse innenfor idrettsmedisin og rehabilitering.

Daniel driver hel-privat fysioterapipraksis uten ventelister, med mulighet for akuttimer. Du vil få time raskt og vil derfor komme tidlig i gang med oppfølging av din utfordring – som er essensielt ved enhver skade eller plage. Han tilbyr også behandling for deg med forsikringsavtale.

Daniel har tidligere jobbet og drevet fysioterapiklinikk ved Start Helse og Helse i Sentrum her i Horten, i kombinasjon med over 20 års arbeid i toppidretten. Han har lang erfaring fra allmennpraksis og idrettsfysioterapi, med stor interesse for skader og lidelser i muskel – og skjelettsystemet, med en helhetlig tilnærming i oppfølgingen.

Daniel har arbeidet som ansvarlig fysioterapeut for bla. Olaf Tufte, Kjetil Borch og Birgit Skarstein, i sitt virke for elitelandslaget i roing, og vært en del av Olympiatoppens helseteam til sommer – OL siden 2012.

Han har også en variert klinisk erfaring fra toppidretten via sitt samarbeid med Olympiatoppen. Daniel er fortsatt ansvarlig fysioterapeut for elitelandslaget til Norges Roforbund.

Daniel driver også firmaet Fysio Atletika AS.

Telefon: 940 75 315.